Tq Followers

Friday, March 25, 2011

Kesakitan Hati~

Dah memang niat aku mau buat blog ni untuk aku berdiary dan aku cuma cerita tentang diriku dan bukan tentang orang lain..tue la motif utamaku. malam ni memang aku rasa sakit hati tersangat-sangat dan sakit hati tahap gaban, dengar-dengar cerita ada 'orang' tu... aku ulang lg sekali ya,, ORANG, dan bukan binatang, dia tak suka aku bercintan dengan someone ni.. aku pun tak tau lah kenapa.. tp aku pelik, aku tak tau kenapa mesti ada orang cemburu dengan kitaorang, bukan kitaorng pernah bermesra2 di facebook pun, kawan aku tue pun jrng on fb mcmn la ya.. aku pun tak mau la bingung fikir pasal orang ni, tapi tak payah la nak buat benda2 khurafat.. apasal dia tak datang ja cakap dengan kitaorang, bgtau.. i jeles dengan hubungan korang..kan senang, tak payah la nak buat benda khurafat tu.. aku tak tuduh sapa2 pun tau.. ni cuma desas desus.. but, i really hope, that person can read my blog and if u really love him.. dont hurt him.. TQ!

No comments: