Tq Followers

Sunday, May 22, 2011

Contest Blog Paling Comel


ok lah, dah kena tag kan oleh my bbf Rose so, wajib lah saya join kan.. hehe.. lg pun bukan byr pun..hehe... klu korang nak tau lbh lanjut mengenai contest ni korang boleh lah melawat Cik Farina punya blog, untuk lbh memahami tentang contest ni, so, tak da la mkna slh fhm kan nnt...hehe...

Ni ialah banner untuk contest ni.. comelkan? pink pink g2..hehe..




ok lah, skrg saya mau tag 3 org blogger yg lain.. korang join yerk. kepada follower yg tak kena tag tu jgn kcik hati pula hihi. 

Nama pertama yg bertuah ialah :


Nama Kedua yg bertuah ialah :


Nama ketiga yg bertuah ialah:


Nama-nama ni setelah saya buat undian ya..haha, joke ja..

Jom join ramai2 untuk memeriahkan contest ni.. selamat berblogger. :)

2 comments:

Rose Johari said...

Thanks cez join. Siapa yg kena tag sila lah join...hehehe =,=

sue perbs.. said...

eh sy di tag.. thnx menge'tag'.. nanti sy join... hee