Tq Followers

Friday, May 20, 2011

Fall In Love Again ~~

Time2 cuti ni jugaklah aku jatuh cinta lg..haishh~~ Aku Sukakkk..hehe... OoOoPpSss!! Sorry buat pertama tamanya ya sbb skian lama meyepi slpas hbs exam, terus senyap .. apa tak nya senyap, hbs ja paper ingat mau on9 puas2 tp tau2 kena barred broadband.. so, alhamdulillah skrg ni ble bernafas daa... hehe

oh ya! Aku mau ceta ni psal aku jtuh cinta.. jom baca kepada stalker2 aku... maih cni aku nak habaq ni aku jatuh cinta sekali lagi wahai org-org kampunggg... aku jatuhhh cinta... kata orang putih aku fall in love sudahhhh~~!!!

hehe.. mst ada yg kata jtuh cinta pun mau kecoh2 kan.. tp aku pdli apa, suka punya aku la, jari aku yg taipkan, hehe..

Aku Telah Jatuh Cinta dengan si Drama Cinta Melody!!!! Aku suka pelakon perempuan tu, c Chelsea Olivia (Wrong Spelling sorry ya..hehe)first time aku nmpak dia belakon tau, klu sblm ni aku gila sgt dengan drama Cinta dan Anugerah, kli ni aku suka sgt dan gilak sgt dgn Cinta Melody..

Honestly, aku suka dgn pelakon ppuannya yg kiut g2..hehe, klu c elang tu nda juga la..hehe..
Aku mmg suka tgk pelakon dulu bru aku tgk jalan cetanya.. hehe.. tmbh2 lg c 'special' ku pun first time dia minat wayang indon ni.. dan kesukaan pula sma ppuan tu smpai ngaku c Melody tu Gf nya..haha... bg aku 2la kehebatan Cinta Melody...

hurmm ~~ ok la, nnt aku post entry bnyk2 lg aa..hihi, jom kita lyn gambar ni ja, sbb wyangnya korng cri sendiri lah..hehe.. ~~ Nite u olls~~

4 comments:

Rose Johari said...

Chealsea Olivia mmg cantik! GF si Glenn Alinskie...

Liza said...

sapa tu Glenn Alinskie..hehe... cute bah dia ni..hehe

Rose Johari said...

alah, yg dulu berlakon Sinetron Upik Abu dan Laura n Sinetron Air Mata Cinta, n Sinetron Cahaya tuh sbg Raka!

Liza said...

kureng pasti aku bah.. nnt aku search orgnya nie..hehe