Tq Followers

Sunday, May 1, 2011

Perniagaan Bermula~~

assalammualaikum.. lama rasanya tak buka blog ni..hehe.. follower sehat ker? ha, kli ni aku mau promote satu service yg bgus punya untuk korang dan harga pun murah..hihi.. tp service ni hanya untuk seluruh sabah dan W.P. Labuan. untuk yg dekat dgn KK akan dpt hrga biasa, manakala yg jauh sgt tu akan dpt hrga tinggi ckit sbb jauhkan. almaklumlah.. service ni dkat KK.. tp apa2 pun suma benda boleh runding..kih kih kih.. so, jom tgk dan layan hrga2 ni..hehe

Camera: DSLR
Tempat: Seluruh Sabah dan W.P. Labuan
Harga: tertakluk kepada tempat tapi untuk berhampiran KK dan Labuan, Harga Tetap.. (Tengok rundingan).
Bilangan: sepuas hati korang dan termasuk edit sekali.


(Photographer wedding)
--»photoshoot & burn (dlm bentuk CD)
Majlis bertunang = RM400(maximum)
Majlis akad nikah = RM350(maximum)
Malam berinai = RM 450(maximum)
Majlis kawin = RM 450(maximum)
Pra-wedding = RM480(mengikut area berdekatan & di buat 2 or 1 week before wedding)
Note---» jika semua package di atas di ambil ada diskaun akan di kenakan. Diskaun itu memang the best aku bagi blh runding lgi.. Harga bergantung pada sesuatu wedding yg di lakukan itu...
Ada juga photoshoot selain dri wedding.

1) package photoshoot utk keluarga --»utk kenangan family2... Harga RM150 (bergantung kpd tpt yg dilakukan)

2) Package photoshoot utk rakan-rakan --»utk kenang2an sebelum tamat persekolahan. RM80 (bergantung kpd tpt yg dilakukan)

3) Package photoshoot birthday ---» utk mengingati sesuatu harijadi. RM90 (bergantung kpd tpt yg dilakukan).... 

Sesiapa berminat sila emailkan ke liza_latip@ymail.com utk menempah tempahan... Tempahan utk wedding kenalah membuat tempahan 2 mggu sebelum berlansung sesuatu perkahwinan....amat penting untuk menyediakan NAMA beserta NO.HP dan ALAMAT bgi sesuatu tempahan... Setiap nama org yg membuat tempahan melebihi 7 kali akan di beri diskaun terbaik punya.... 


Sekian Assalamualaikum...

waa~~ bestkan package ni.. aku harap sgt kepada kawan2 blogger ni akan teruskan promotekan perniagaan ni.. dan akan sukses!! aminn.. 


Cuba dulu baru tau..hihi..gambar akan d upload kemudian..TQ

2 comments:

Lee Sha said...

uii za bisnes ko nih..ada kamera DSLR sdh kau??heheheh..murah jgk charge mu 2 za..aku tgk rate org2 buat photoshoot wedding semua ribu riban..xrugi ka 2?

Liza said...

untuk menarik pelanggan bah dulu sha, hehe... nnt aku ceta dgn ko details ya..hehe... mau cuba??? ble bah klu ko.. tp klu ko tmbh suma pakej tu jd ribu juga..hihi...