Tq Followers

Sunday, May 1, 2011

promosi~

sejak aku post mengenai photographer tu ramai juga yang bertanya dan berunding mengenai harga dan ada juga yg booking terus tau! mereka kata murahh!!! woww.. ok2.. next time aku boleh bg murah kalau dah stabil business ni..hehe.. anyway tq kepada sapa2 yg rajin sharekan blog ni, link and else.. hihi,

tarikh yg dah ada skrg ni 4 - 5 jun dkat KOTA BELUD so, yg lain tu cari tarikh lain yer..hehe.. really appreciate.. hehe... jom share kan lg..  

(Photographer wedding)

--»photoshoot & burn (dlm bentuk CD)
Majlis bertunang = RM400(maximum)
Majlis akad nikah = RM350(maximum)
Malam berinai = RM 450(maximum)
Majlis kawin = RM 450(maximum)
Pra-wedding = RM480(mengikut area berdekatan & di buat 2 or 1 week before wedding)
Note---» jika semua package di atas di ambil ada diskaun akan di kenakan. Diskaun itu memang the best aku bgi blh runding lgi.. Harga bergantung pada sesuatu wedding yg di lakukan itu...
Ada juga photoshoot selain dri wedding.

1) package photoshoot utk keluarga --»utk kenangan family2... Harga RM150 (bergantung kpd tpt yg dilakukan)

2) Package photoshoot utk rakan-rakan --»utk kenang2an sebelum tamat persekolahan. RM80 (bergantung kpd tpt yg dilakukan)

3) Package photoshoot birthday ---» utk mengingati sesuatu harijadi. RM90 (bergantung kpd tpt yg dilakukan).... 

Sesiapa berminat sila emailkan ke liza_latip@ymail.com utk menempah tempahan... Tempahan utk wedding kenalah membuat tempahan 2 mggu sebelum berlansung sesuatu perkahwinan....amat penting untuk menyediakan NAMA beserta No. Hp dan ALAMAT bgi sesuatu tempahan... Setiap nama org yg membuat tempahan melebihi 7 kali akan di beri diskaun terbaik punya.... Sekian Assalamualaikum...

No comments: