Tq Followers

Wednesday, June 1, 2011

Bertambah Satu Tahun Lagi~!

 ha? kek ni special kan? susah tau org mau buat kek ni bukan order ni tau, tp mmg khas dibuatkan untuk aku sempena Hari Lahir aku hari ni!! hehe, kek ni di buat oleh kak rose rajin dia buatkan?? hehe..rose, i really appreciate what u have done~!! thank you babe.

hari ni meningkat lagi usiaku, bertambah lg setahun usiaku, dan seharusnya aku tmbh matang kan?? hehe, tp muka still awet muda dan comel ;p (blushing..)

aku harap apa yg kwn2 doakan akan menjadi kenyataan aminn.. terima kasih kepada kawan2 saudara mara dan semuanya lah yg sentiasa ingat aku dan wish bday aku, terima kasih sgt2 syg korng suma, I mean It..  (wahh.. mcm menang awards pula ya..hehe)

doaku untuk tahun ni adalah aku berdoa semoga tuhan panjangkan usia kedua ibu bapaku, dipermudahkan segala urusan keluarga ku, semoga aku dapat melalui ijazah ku dgn lancar dan akan grade seperti org lain, dan aku ingin menyambung master jika diizinkanNya, insyaallah...2 adalah harapn dan doaku, smga pnjng umurku, sehat tubuh bdanku, dipermudahkan urusanku dan dimurahkan rezeki.. bertambah2 ilmu dan iman di dada..aminnn...

ok lah.. aku hrp hri ni merupakan hari yg bertuah bg korng juga ya.. da, selamat hari hari untuk KU~~!!!

1 comment:

Rose Johari said...

cantik kan cake tuh? hehehe...fake cake!