Tq Followers

Monday, June 6, 2011

Terima Kasih!

Assalammualaikum w.b.t

Mnta maaf sbb dah lama tak update blog ni, mlm ni terasa nak buat entry mengenai birthday pula, hehe.. msti korng kata asyik2 bday jak kan, org lain pun bday juga tp tak lah kecoh sgt.. hehe
tahun ni alhamdulillah Allah telah mmberikan kesempatan untuk aku terus bernafas di dunia ciptaanNya. 
ha! aku mau ceta pasal hadiah ni.. korang nak tau aku dpt hadiah apa?? hehe..

First, aku dpt hadiah keronsang dari kawan baik aku yg sma2 mmbsar dgn aku dari kecik hinggalah sekarang dan dia bg hadiah poster la g2.. aku suka tau.. dan kotaknya warna pink g2..hehe... tima masih Nisfah~!! moga cepat2 dapat anak ya! AMINN..

Second, aku dpt perfume, hehe.. bukan perfume biasa tau, tp perfume BODYSHOP hehe, honestly sepanjng hdupku aku tak pernah beli perfume dri sana tau.. dan aku suka juga, sapa la yg tak suka dapat hadiah kan.. kali ni diberi oleh NANA, kawan baik aku dari sekolah menengah lg..hehe.. thank nana~! semoga cepat2 kawin ya! AMINN..

and the last is aku dapat Samsung SGT!!! wahh.. terharu sgt2..hehe.. tentang yg ani aku nda tau suda mau ckp apa.. yg hanya aku ble kata kan... aku suka sgt~~ hehe...semoga tettt...hihi..
Doa dan ucapan tu adalah satu hadiah yg tak ternilai sebenarnya, hadiah tu bukan benda semata-mata, alhamdulillah masih rmai lagi yg ingat tarikh lahirku.. aku hanya mampu ucapkan terima kasih.. aku syg kamu semua ;)

2 comments:

Rose Johari said...

Sediy nya x dpt bagi apa2 :(

Liza said...

jgn kata g2 ..k, untuk mgingat bday org lain bukan senang tau.. ko ucapkan tu pun aku hargai dan aku bangga.. tmbh2 lg ko buat entry mengenai aku.. terharu ;(