Tq Followers

Monday, September 5, 2011

Meningkat Setahun Ria~

Assalammualaikum,

maaf sbb dah lama tak update blog ni, mcm bersawang dah kan? hehe..
alhamdulillah mlm ni aku ambik kesempatan untuk update blog ni sebab bday someone special.. ehem ehem.. fhm2la aa..

semoga Allah memberkati walau apapun yg dilakukannya dan kehidupannya..aminn
semoga dia akan menjadi anak soleh kepada kedua org tuanya..aminn
semoga dia berjaya dlm bidang yang diceburi dan lulus exam yg akan dtng ni..aminn
semoga dia panjang umur dan dimurahkan rezeki...aminn
semoga apa yg diangan2kannya akan menjadi kenyataan...aminn

maaf tahun ni aku tak dpt nak celebrate bday dgn dia sbb ada masalah2 tertentu, insyaallah mungkin lmbat..hehe...

hadiah?? hehe..

apa2pun doa sy untuk dia sntsa ada wlau dimana.. dan harapanku semoga hubungan kitaorang akan kekal hingga akhirat kelak..aminn..

06 September 2011 dapat memberikannya sinar dlm kehidupan lg, hehe..

p/s: apa kata sekali sekala org bday yg blnja? hehe

 
Dah makin tua dah? hehe.. enjoy your day darl..ouchhh!!


No comments: